KUNST VOOR BUITEN

 

Alleen manlief mag gluren naar onze tuin met daarin diverse objecten van eigen hand.

 

Voor jullie zijn er foto's van gemaakt.

Laat je inspireren.

KUNST VOOR BINNEN

 

Mijn dikke dametjes  zijn leuk, ontdeugend en soms wulps.

Verder is er inmiddels een hele beestenboel om uit te kiezen zoals Coba de Kip.

Met daarnaast nog andere gevarieerde werkstukken.

HOE CREËREN VERBINDT:

Kunst Zonder Grenzen

Kunst Zonder Beperkingen

 

Drie dagen vol inspiratie, plezier, voldoening en kunst tijdens het kunstenaarsweekend 'Kunst Zonder Grenzen, Kunst Zonder Beperkingen'. Doe mee in 2020!

KRALENWERK

 

Ienemienie kraaltjes en een heel dunne naald met superdun draad zijn de ingrediënten voor een aantal delicate sieraden van eigen hand.  En ach ja, je hebt er ook veel tijd en nog meer geduld voor nodig.

KERSTDECORATIES

 

Of kerstdecoraties mooi zijn of lelijk, hangt uitsluitend af van je eigen smaak. Ik vind het leuk om zelf de meeste decoraties te maken of samen te stellen. 

Hier wat foto's om ideeën op te doen.

THE MAKING OF...

 

Hoe diverse projecten tot stand zaken gekomen, wordt stap voor stap uitgelegd met behulp van fotoseries uitgelegd op deze pagina.

Voorbeelden zijn de eerste Dikke Dushis, Herman de Stier, de Danseres en de Paradijsvogels.

ONDERHANDEN WERK

 

Op een soort van papyrusrol gerold, de tafelloper waaraan ik werk voor gebruik op de eettafel. En dat wissel ik af met o.a. werken aan de Sexy Dame voor in de tuin. En nog heel andere creaties kun je op deze pagina zien groeien.

NAALDWERK

 

Borduren, breien, haken of naaien - je hebt er altijd naald(en) en draad bij nodig. Ik hou van alle technieken maar ben de laatste tijd in hoofdzaak aan het haken. Misschien zit er een kleedje of sjaal  tussen die je cadeau wilt geven!

Mijn Creaties