Onderhanden Werk

Tafelloper

Het plan was om voor zowel de eettafel als de rechthoekige salontafel in de tuin een gehaakte loper te maken die over een gekleurd tafelkleed gelegd zou worden.

Midden in het productieproces ging de lounge set ter ziele. En laat de nieuwe tuinset nu ronde salontafels hebben..... gelukkig is de eettafel nog steeds rechthoekig.

Hieronder een aantal van de kleedjes die samen de loper zullen vormen. De totale verzameling kan gevonden worden op de pagina 'Naaldkunst / Haken'.

Eerst worden er ronde kleedjes gemaakt die vervolgens aan elkaar gezet worden waarna de hoeken en zijkanten worden opgevuld. Er onstaat zo een loper die als een papyrusrol wordt opgeborgen.

Sexy Dame

Onze vroegere buren (Rinus en Christa) hebben ons een tweetal paspoppen gegeven die waren afgedankt door een van de winkels in Batavia Stad. De paspoppen worden omgevormd tot tuindecoraties: één als Sexy Lady en de ander als heks. De Sexy Dame zal zittend in de tuin worden geplaatst zodra ze voldoende 'lingerie' aan heeft.

Een aantal van de grootste projecten die ik onder handen heb, worden op de volgende pagina's in meer detail getoond. Ik heb altijd meer projecten onderhanden omdat ik wil kunnen kiezen afhankelijk van mijn stemming, beschikbare tijd en creative stromen - creativiteit laat zich immers niet afdwingen.