Rariteiten

"Verleg je horizon en laat je verbazen" - buiten (maar ook soms binnen) onze landsgrenzen laten wij ons graag verrassen door afwijkingen van wat wij weten, kennen of herkennen. Vindt hier de waarheid over vrouwen, de laatste toiletsnufjes, fietsen repareren in Oslo, willekeurig verkeersgedrag, eerst trouwen dan pizza eten en meer.

2017 - NL - Het lijkt onmogelijk in het overbevolkte volledig volgebouwde Nederland, maar soms ben je gewoon 'in the middle of nowhere'.

2015 - Oslo - Een fietsreparatie unit voor openbaar gebruik. Nog nooit gezien in mijn eigen fietsland.

2016 - London - Het hotel gevestigd in The Shard heeft de allerlaatste technische snufjes maar of je nu blij wordt van alles...... van het toilet met afstandsbediening in mijn kamer kon ik nog wel warm worden....... maar ik ben te visueel ingesteld om te willen opladen tijdens het uitladen....

2016 - NL

Het vraagt wel wat investering....

2015 - NL

Eindelijk erkenning.

2016 - Curaçao (Caribbean)

Eerst dachten we toch echt even dat het aan ons lag maar het is bevestigd: ze doen maar wat - vooral richting aangeven kent zijn eigen regels.

2015 - Tel Aviv, Israel

Het ultimate voorbeeld van 'elkaar halverwege ontmoeten': in het Engels maken ze je duidelijk dat je een keus moet maken en dan worden de keuzes aangeduid in het Hebreeuws.

2009 - USA

In Amerika mag je als 'minor' wèl trouwen maar niet zonder begeleiding naar de Pizza Hut!